header gwb

Sieraden Inloop

Natuurlijk kun je onze 925 zilveren sieraden bestellen in de webshop. Vind je het toch prettiger om alle sieraden in het echt te zien, te voelen en te passen, organiseer dan een HeJud Sieraden Inloop. Een inloop duurt ongeveer 2 uur en is altijd een succes!!

Als gastvrouw zorg je voor een gezellige groep van minimaal 10 dames en/of heren (mannen vinden onze sieraden namelijk ook erg mooi, om cadeau te geven of om zelf te dragen) en verzorg je de hapjes en de drankjes. Behalve het welkomstdrankje want dat verzorgen wij! Verder hebben we een grote, lege tafel nodig waar we onze sieraden mooi kunnen presenteren.
Als dank voor jouw gastvrijheid mag je een ring uitzoeken ter waarde van maximaal € 75,00 (Bij minder dan 10 personen ter waarde van € 50,00).

Al onze sieraden zijn uit voorraad leverbaar en kunnen direct mee naar huis worden genomen.

Om het je makkelijk te maken kun je onze uitnodiging als voorbeeld nemen. Wil je meer informatie of een inloop boeken, dan kan je altijd contact met ons opnemen.  

Hopelijk tot gauw en hartelijke groet,

Astrid en Tannette        
info@hejud.nl
06-42026275               
                                                                                 

P.S. Wij zijn in het bezit van een mobiel pinapparaat.


 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN