header gwb

Reviews

Geplaatst door: Janny Bakker 2-10-2019 17:25:13
Beoordeling:
Mooie oorclips gekocht zilver met witte steen, de steen liet los, maar is keurig gemaakt
een dikke tien voor de service, p.s. de ringen zijn ook helemaal te gek, hoop jullie gauw weer te zien.
Geplaatst door: Eva Schot 1-10-2019 12:06:24
Beoordeling:
We hebben mooie ring gekocht voor mijn schoonmoeder. Ze is er heel blij mee. De ring is snel geleverd, wat een goede service.
Geplaatst door: Lida Wolfert 29-08-2019 09:50:38
Beoordeling:
wat een service geven jullie bij hejud ,ik ben meer dan tevreden ,
ring gekocht op landgoedfair te groot bleek achteraf en geen probleem kon zo worden omgeruild en dat alles per mail en post
dank jullie wel .
Geplaatst door: Heleen Klifman 23-05-2018 16:51:00
Beoordeling:
Deze armband staat natuurlijk prachtig bij mijn bolletjesring en het is ook zo'n beetje de enige armband die ik graag want hij is heerlijk licht maar toch heel vol op je arm en het heldere zilver staat vooral in de zomer zo mooie bij bruine armen. In de winter juist weer mooi bij koele wintertinten in mijn kleding.
Geplaatst door: Heleen Klifman 23-05-2018 16:40:00
Beoordeling:
Het is een fijne ring om te dragen. je hebt geen last van de balletjes en het zilver is zo mooi helder van kleur - zeker in combinatie met de bijpassende armband. Heb er al veel complimenten over gekregen !
Geplaatst door: Brian de Nicht 9-04-2018 16:32:00
Beoordeling:
Wat een fantastische producten levert Hejud! Draag mijn armband nu 3 jaar (dag en nacht) en ziet er nog steeds uit als nieuw! Krijg nog dagelijks complimenten!
Geplaatst door: Ria 5-09-2017 13:23:00
Beoordeling:
Mooie ring. Vorige week gekocht op de Landgoedfair Marienwaerdt. Draagt prettig en kan ik gewoon onder mijn handschoenen dragen tijdens mijn werk als pedicure. YJVLR
Geplaatst door: Sandra van Wijnen 20-08-2017 22:16:00
Beoordeling:
Heb deze ring nu twee dagen en hij valt iedereen gelijk op. Al heel veel complimenten gehad over mijn mooie nieuwe ring. Heel blij mee!
Geplaatst door: Jeanette Kors 19-08-2017 18:17:00
Beoordeling:
Op de fair in Apeldoorn de ring HeJud gezien. Veel later toch via via de website besteld want ik vond echt nergens zoiets moois. Helaas bleek door medicijnen mijn vingers opgezet te zijn en te blijven. Dus de ring past niet. Zonder problemen kon de ring geruild worden voor een grotere maat.Nu de bijpassende oorbellen besteld.Net zo prachtig en mooie kwaliteit als de ring! Super service .....
Geplaatst door: Annet Duijn 19-08-2017 10:49:00
Beoordeling:
Op de tuinfair in hoogwoud de hejud ring gekocht. Eenmaal thuis bleek de ring toch te klein. Na contact gezocht te hebben de ring zonder probleem voor een maat groter geruild. De volgende dag de ring al geleverd, terwijl ik de oude nog terug moest sturen! Geweldig! Bedankt voor het in mij gestelde vertrouwen.
1 - 2 - 3 - Volgende

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN