Over HeJud

Over HeJud

Hallo! Wat leuk dat je onze website bezoekt! We stellen ons graag even aan jullie voor.

Wij, Astrid & Tannette, kennen elkaar inmiddels al 22 jaar. We hebben lief, leed en vakanties gedeeld. En nu delen we ook samen een bedrijf. We houden van mooie sieraden en we houden van mensen. Fijn om te doen wat we allebei leuk vinden!

We hebben HeJud in 2019 overgenomen van schoonzus Judith en haar vriendin Heleen. HeJud staat voor kwaliteit, een unieke collectie, betaalbare prijzen en een uitstekende klantenservice. Regelmatig gaan we op stap om een nieuwe collectie in te kopen, zodat je bij HeJud steeds weer iets nieuws kan vinden.

De sieraden van HeJud zijn handgemaakte zilveren sieraden van de beste kwaliteit (925 | sterling zilver). Wij kopen zelf in, oa. op Bali en in Thailand, waar we goede contacten hebben met de lokale zilversmeden. Onze collectie is net even anders dan je aantreft in de winkels. We hebben sieraden voor dames, heren en kinderen en hebben kleine tot grote maat armbanden en ringen. 

Fysieke winkels? Daar doen we niet aan. We zoeken onze klanten op. Daarom staan we het hele jaar door op verschillende fairs en evenementen en houden we inloopdagen op locatie. Natuurlijk zijn al onze sieraden ook via onze webshop te koop.

Dank dat jullie onze website hebben bezocht en we hopen jullie te ontmoeten op een fair of in de webshop!

Astrid Punt & Tannette Bravenboer